Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Unicitatea Select Vending

Inca de la start am considerat ca nu merita sa intram pe piata automatelor de cafea, dar ne vom diferentia vizibil fata de alte firme de vending, atat prin amplasarea automatelor de vending in puncte cheie de trafic pietonal urban, dar mai ales prin valoarea pe care o dam sigurantei sanatatii cumparatorilor si printr-o alegere atenta a brandurilor distribuite prin automatele de vending.

Mai mult decat atat, am ales cele mai bune aparate din Europa si chiar cele mai bune din lume, exact pe acelea care au rata de eroare cea mai mica si fiabilitatea cea mai mare.

Iata punctual de ce merita sa alegeti SELECT VENDING fata de concurentii nostri:

1. Automatele Select Vending au tot interiorul de inox, deci siguranta alimentara este garantata;
2. Automatele cu racire Select Vending, toate marca WURLITZER, au acest dispozitiv tocmai pentru a pastra totul proaspat si rece chiar si vara pe caldurile cele mai mari;
3. Suntem primii distribuitori de bauturi lactate prin reteaua de automate de vending si avem un contract de distributie cu Napolact:
4. Tonomatele Select Vending au rata de eroare cea mai mica, deci cel mai mic disconfort creat cumparatorilor.
5. Aprovizionarea tonomatelor se face chiar si de 2 ori pe zi cu masini frigorifice, astfel incat garantam siguranta si prospetimea prin respectarea intregului proces.
6. Promptitudinea interventiei la vending machines este de maximum 24 ore la semnalarea incidentului.


Pentru orice nelamurire sau situatie in care va putem ajuta, va rugam sa ne contactati.

Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: