Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Despre noi

Mai intai: De ce tonomate de vending?

Dac-ar fi sa raspundem rapid la intrebarea:
Care este cel mai pretios lucru pe care ti l-ai dori?

Cu siguranta ca raspunsul nostru ar oscila intre sanatate si timp. De aceea, pretuindu-le la fel de mult pe amandoua, ne-am gandit ca una dintre cele mai potrivite afaceri, ar fi sa putem oferi celorlalti pe amandoua, exact cum spunea profesorul de psihologie si management Mihaly Csikszentmihalyi:

O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale.

Asa se face ca am ales sa facem, inca din 2001, afaceri cu vending machines sau vendomate, cum li se mai spune in industria de vending, alegand ca reteta de succes tonomatele Wurlitzer, adica cele mai bune si performante tonomate din Europa.

Cu aceste garantii asigurate, putem spune ca ne dorim a fi perceputi doar ca o prezenta discreta, astfel incat, exact cand aveti mai mare nevoie sa va hraniti sanatos si sa castigati timp, sa ne gasiti mereu alaturi.

Astfel, ne veti intalni ca si SELECTA VENDING, adica liderii de piata in distributia de tonomate pentru produse alimentare, in peste 250 de locatii aglomerate sau cu trafic intens, din piete, office center-e, gari, unitati economice.

Misiunea Selecta Vending


Viziunea


Unicitatea Select Vending


Parteneri


Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: