Selecta Comert?>
"O afacere este de succes în măsura în care oferă un produs sau serviciu care contribuie la fericire, în toate formele sale."
Mihaly Csikszentmihalyi
Consultanta in distributia prin vending

Orice afaceri, deci chiar si cele de vending au secretele lor, prin urmare expertiza isi spune cuvantul incepand cu amplasarea, alegerea aparatelor, aprovizionarea automatelor de vending si, evident intretinerea lor.

Garantia succesului unei asemenea afaceri incepe cu recrutarea echipei si sfarseste cu alegerea celor mai potrivite game de produse si branduri pentru zona acoperita.

Specialistii in vending urmaresc toate acestea si dau verdictul corect, daca aceasta afacere va functiona sau nu.

Pentru situatia in care va orientati spre o asemenea afacere trebuie sa stiti ca si aici, paradoxal, este nevoie de strategie. In situatia in care doriti sa amplasati asemenea aparate in incinte circulate pentru a va "tine" angajatii aproape si a creste randamentul pauzelor, va stam cu placere la dispozitie.

De cele mai multe ori specialistii in vending va pot calcula avantajele de a folosi automate de vending, pur si simplu din timpii morti pe care ii aveti datorita plecarii angajatilor din firma si nu numai atat.

Green UP, fresh sandwiches Green UP, fresh sandwiches
Brandul de sandwich-uri Green UP s-a nascut din necesitatea de a putea avea in automatele de sandwich-uri, produse extrem de proaspete si bune, fara a face rabat de la calitate.
Parteneri
Subiecte de interes: